Yotube promocije i reklamiranje #1

Youtube promocije

YouTube promocije i reklamiranje je vid oglašavanja putem YouTube platforme za koje vam je potrebno da imate YouTube kanal, Google nalog za oglašavanje, budžet koji ste namenili za reklamiranje i reklamu u vidu video snimka koju želite da postavite.
Cene YouTube reklamiranja su često više u odnosu na reklamiranje na Google ili društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram, pa je potrebno da pored kvalitetnog sadržaja koji želite da objavite precizno targetirate publiku prema demografskim karakteristikama, ključnim rečima, starosti, interesovanjima i drugim parametrima kako bi video stigao do vaših potencijalnih kupaca.
Postoje različiti načini da se vaša reklama pojavi na YouTube pa je potrebno dobro se informisati koja reklama daje najbolje efekte u slučaju baš vašeg proizoda ili usluge.
Za sve vidove YouTube reklamiranja, kao i otvaranje YouTube profila,Google naloga i izradu reklama stojimo vam na raspolaganju.
Takođe možemo vam pomoći u pogledu podizanje organskih prelgeda na vašem YouTube sadržaju.

Youtube promocije i pregledi, lajkovi, subovi, watchtime.

Ovde možete kupiti youtube preglede, lajkova, subove i watchtime za youtube, kako bi vaš video snimak bio što popularniji na youtube.

Budite viđeni gde svi provode najveći deo svog vremena online.

Javnim ličnostima je davno postalo jasno da je kupovina YouTube pregleda zapravo sastavni deo svake dobre marketinške strategije. Kupljeni pregledi mogu doneti mnoštvo prednosti, koje Vam ni najbolja marketinška agencija na svetu ne može obezbediti.

2010. godine se u ovoj industriji dogodila velika promena, iznenada se gotovo čitav internet preselio na YouTube. Tom prilikom, pojavila se i paralelna industrija lažnih pregleda, koja je pratila potrebe tržišta.

KUPOVINA YOUTUBE PREGLEDA – PREDNOSTI:

  • Vetar u leđa: Kupovina pregleda na YouTube je odličan način da pogurate svoj video na samom početku. Umesto da krećete sa samo par pregleda (zahvaljujući prijateljima i porodici), možete krenuti od 10 ili 50 000 pregleda. Ovo će jako pozitivno uticati na to da se istaknete među konkurencijom, a i učiniće Vaš video popularnijim i privlačnijim za gledanje. Takođe, dobra startna pozicija može biti presudna ukoliko želite da Vaš video uđe u trending na YouTube.
  • Pozitivan uticaj na marketing: Bez obzira na to kako promovišete svoj video i da li imate nekoga ko za Vas radi vođenje kampanje na internetu, kupovina YouTube pregleda će pozitivno uticati na celokupnu marketinšku strategiju. Bilo da uplaćujete YouTube reklame, širite link videa na Facebook, Instagram ili Twitter – veliki broj pregleda u samom startu će biti odlična podloga za kampanju. Ljudi će radije pogledati video sa više pregleda nego neki sa manje, jer biraju popularan sadržaj. Zbog toga uvek predlažemo prvo kupovinu Youtube pregleda, a onda ulaganje u marketing.
  • Bolje rangiranje na pretraživačima: Posedovanje dosta kvalitetnih pregleda će pomoći Vašem videu da se bolje plasira na YouTube-u, ali i na Google pretrazi. YouTube algoritam će registrovati Vaš video kao relevantan i sam će ga forsirati na platformi.
  • Više YouTube predloga: Slična situacija kao i sa rangiranjem na pretraživačima, YouTube će mnogo verovatnije predložiti Vaš video ukoliko on ima veliki broj kvalitetnih pregleda. Dakle, video će se češće prikazivati sa strane, u predlozima, kao i na kraju srodnih videa. Recimo, ukoliko neko pogleda spot od Vašeg kolege, Vaš spot bi trebalo da izađe na kraju videa ili da bude sledeći na redu za automatsko puštanje.
  • Privlačenje organskih pregleda: Ovo je prilično očigledno i logično, ali smo svakako odlučili da uvrstimo na listu prednosti koje kupovina YouTube pregleda nosi. Nakon kupovine pregleda, sasvim logičan sled jeste da Vaš video kao magnet krene da privlači gledaoce i na taj način obezbedi ubrzan organski rast. Pisali smo o tome kako YouTube računa preglede.
  • Građenje autoriteta: Sa velikim brojem YouTube pregleda, Vaša publika, konkurencija i ostale javne ličnosti će početi da Vas tretiraju kao brend ili uticajnu ličnost u Vašoj niši. To može pomoći u građenju ili jačanju Vašeg ličnog brenda, a samim tim će doprineti povećanju popularnosti na društvenim mrežama.
  • Veća zarada: Uzimajući u obzir sve pomenute benefite, definitivno smo došli do zaključka da kupovina YouTube pregleda može indirektno da vodi ka većoj zaradi. Bilo da zarađujete putem reklama ili prodajom svojih usluga, ugovaranjem nastupa i slično, rast je zagarantovan. Prostom računicom možete utvrditi da sa minimalnim ulaganjem u svoj brend možete čak i nekoliko puta uvećati svoju zaradu.

Svakog dana od 8 do 20h sam dostupan za sva pitanja
Kontakt na Whatsapp.

Prodaja pratilaca i lajkova za Instagram.