Poslednje ažuriranje: 12.4.2024

Pratigram Digitalni Marketing ceni vašu privatnost. Ova politika privatnosti objašnjava koje informacije prikupljamo prilikom posete našoj web stranici, kako ih koristimo i delimo, kao i vaše opcije u vezi s tim podacima.

Prikupljanje i upotreba informacija

Kada posetite našu veb stranicu, možemo automatski prikupljati određene informacije o vašem uređaju, uključujući vašu IP adresu, tip pregledača, jezik pregledača, vreme pristupa i adrese stranica koje posećujete na našoj web stranici.

Takođe možemo prikupljati informacije o vašem ponašanju na našoj web stranici koristeći kolačiće i slične tehnologije. Ove informacije mogu obuhvatati vaše aktivnosti pregledavanja, vreme provedeno na stranici i druge interakcije s našim sadržajem.

Koristimo prikupljene informacije kako bismo pružili i poboljšali naše usluge, personalizovali vaše iskustvo na web stranici, analizirali način na koji koristite našu web stranicu i prilagodili naš marketing.

Deljenje informacija

Vaše informacije možemo deliti sa trećim stranama koje nam pružaju usluge podrške, kao što su hosting pružaoci ili analitički alati, ali samo u meri u kojoj je to potrebno za pružanje tih usluga i pod uslovom da se pridržavaju ove politike privatnosti.

Takođe možemo deliti vaše informacije ako smo zakonski obavezani ili ako smatramo da je to neophodno radi zaštite naših prava, imovine ili sigurnosti drugih.

Vaše opcije

Većina web pregledača vam omogućava kontrolu kolačića i drugih alata za praćenje putem podešavanja pregledača. Međutim, imajte na umu da blokiranje kolačića može uticati na funkcionalnost naše veb stranice.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahteva u vezi sa vašim ličnim podacima, slobodno nas kontaktirajte putem Aleksandar@pratigram.com.

Ažuriranja politike privatnosti

Ova politika privatnosti može se povremeno menjati, pa vas molimo da redovno proveravate ovu stranicu radi ažuriranja. Bilo kakve promene stupaju na snagu kada su objavljene na ovoj web stranici.

Vaše korišćenje naše web stranice nakon bilo kakvih promena u ovoj politici privatnosti predstavlja vašu saglasnost s tim promenama.