youtube pregledi subovi watchtime i lajkovi
Tabela Teksta za Youtube preglede
  Add a header to begin generating the table of contents

  YouTube Pregledi za popularnost video snimka

  Da li tražite način da dobijete više pregleda na svojim YouTube video snimcima? Bez obzira da li ste vloger, kreator sadržaja ili samo neko ko voli da pravi video snimke iz zabave, povećanje broja pregleda na YouTube-u je od suštinskog značaja za uspeh. Na pravom ste mestu, ovde možete kupiti preglede, watchtime i subove za bržu monetizaciju vašeg kanala.

  Youtube Pregledi,subovi, lajkovi i watchtime

  Prednosti kupovine Youtube pregleda

  Glavna korist od kupovine YouTube pregleda je povećanje broja pregleda videa, što može imati sledeće pozitivne efekte:

  1. Povećanje vidljivosti: Više pregleda može dovesti do veće vidljivosti videa i njegovog autora.

  2. Povećanje ugleda: Kada video ima više pregleda, to može pomoći da se dobije bolja reputacija i pozicionira se kao relevantan i kvalitetan sadržaj.

  3. Povećanje prisustva na društvenim mrežama: Više pregleda može dovesti do povećanja prisustva na društvenim mrežama i povećanja broja pratioca.

  4. Privlačenje organskih pregleda: Ovo je prilično očigledno i logično, ali smo svakako odlučili da uvrstimo na listu prednosti koje kupovina YouTube pregleda nosi. Nakon kupovine pregleda, sasvim logičan sled jeste da Vaš video kao magnet krene da privlači gledaoce i na taj način obezbedi ubrzan organski rast. Pisali smo o tome kako YouTube računa preglede.

  5. Bolje rangiranje na pretraživačima: Posedovanje dosta kvalitetnih pregleda će pomoći Vašem videu da se bolje plasira na YouTube-u, ali i na Google pretrazi. YouTube algoritam će registrovati Vaš video kao relevantan i sam će ga forsirati na platformi.

  Youtube Pregledi

  YouTube pregledi predstavljaju broj puta koliko je neki video sadržaj pregledan na YouTube platformi. Ovo je jedan od najvažnijih metrika za merenje popularnosti i uspeha video sadržaja na ovoj platformi. Kada korisnik postavi video na YouTube, svaki put kada neko pregleda taj video, broj pregleda se povećava.

  YouTube pregledi su veoma važni za kreiranje popularnog i uspešnog YouTube kanala. Što više pregleda ima video, to veće su šanse da će se video pojaviti u pretrazi i biti prikazan korisnicima koji su zainteresovani za taj tip sadržaja. Takođe, veći broj pregleda može privući sponzore i oglašivače koji su zainteresovani za saradnju sa popularnim YouTube kanalima.

  Postoji nekoliko načina za povećanje broja pregleda na YouTube-u, uključujući optimizaciju video sadržaja za pretragu, promociju na drugim društvenim mrežama, saradnju sa drugim kreatorima sadržaja, kao i kupovinu YouTube pregleda.

  Youtube Subovi najstabilniji

  Kupovina YouTube pretplatnika (subskrajbera) omogućava korisnicima da povećaju broj pretplatnika na svoj kanal. Ova usluga se obično koristi u digitalnom marketingu ili u cilju povećanja popularnosti kanala na YouTube-u.

  Kupovina pretplatnika na YouTube-u može pomoći kreatorima sadržaja da povećaju broj pretplatnika na svom kanalu i da privuku pažnju potencijalnih sponzora i oglašivača. Veći broj pretplatnika može takođe pomoći u poboljšanju vidljivosti kanala na YouTube-u i povećanju šanse da će kanal biti prikazan korisnicima koji su zainteresovani za taj tip sadržaja.

  Youtube Watchtime

  YouTube Watch time predstavlja ukupno vreme koje korisnici provedu gledajući video sadržaje na nekom YouTube kanalu. Ova metrika je jedan od važnih faktora za rangiranje i preporučivanje video sadržaja na YouTube-u.

  YouTube koristi watch time kao jedan od faktora za rangiranje video sadržaja. To znači da kanali sa višim watch time-om imaju veće šanse da budu preporučeni korisnicima koji traže sličan sadržaj. Takođe, kreatori koji imaju veći watch time na svom kanalu mogu imati i veći prihod od oglasa, jer se oglasi prikazuju na osnovu gledanosti.

  Watch time može biti uticajan i na monetizaciju kanala. Naime, kanali koji ispunjavaju uslove za monetizaciju, a imaju viši watch time, mogu zaraditi veći prihod od oglasa. Međutim, važno je napomenuti da povećanje watch time-a ne znači nužno povećanje zarade, jer i drugi faktori kao što su broj pregleda, lokacija publike i drugo mogu uticati na prihod od oglasa.

  Kreatori sadržaja koji žele da povećaju svoj watch time na YouTube-u mogu primeniti različite strategije, kao što su kreiranje dugih videa, objavljivanje redovnih videa i privlačenje publike koja će ostati da gleda video sadržaj do kraja. Takođe, važno je da se video sadržaj prilagođava interesima publike, kako bi ih zadržali duže na kanalu.

  Akcija traje još

  :
  :
  :

  Youtube pregledi cena

  Za veće porudžbine niža cena kontakt na whatsapp za dogovor

  10.000 youtube pregleda

  €35 30
  • Dostava 1 dan
  • Bez opadanja
  Popularno

  1.000 subova

  €40 35
  • Dostava 1 dan
  • Bez opadanja
  • Najbolji za monetizaciju

  Wathctime i lajkovi

  Kontakt za dogovor

  10
  • Kontakt za ponudu po želji

  500k pregleda

  450
  • Gratis lajkovi
  • Gratis komentari po želji
  • Spot i pesma mora da bude u skladu sa Google smernicama

  1 milion pregleda

  Enter your description
  700
  • Gratis lajkovi
  • Gratis komentari po želji
  • Spot i pesma mora da bude u skladu sa Google smernicama

  Youtube Komentari (domaći)

  YouTube komentari i gratis lajkovi​

  0
  45
  Po komentaru
  • Isporuka par sati
  • Gratis lajkovi
  • Komentari po vašoj želji

  Načini Plaćanja

  Za Uplate iz Inostranstva

  EUR

  Uplata sa kartice ili PayPala
  Posle izvršene uplate kontaktirate me na Whatsapp

  Za Uplate iz Srbije

  Na Tekući Račun
  Primalac Uplate: Aleksandar Đorđević

  Broj Računa: 360-0381638900389-50
  Svrha Uplate: Na tekući račun
  Mesto: Ljube Nenadovica, Niš

  Posle izvršene uplate kontaktirate me na Whatsapp

  Podelite na društvenim mrežama tako nam pomažete u daljem rastu

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest
  VK