Backlinkovi su ključni faktor u izgradnji online prisustva i rangiranju vašeg sajta na pretraživačima poput Google-a. Naša usluga izrade backlinkova fokusira se na kreiranje kvalitetnih i relevantnih veza koje će značajno unaprediti vašu SEO strategiju i povećati organski saobraćaj ka vašem sajtu.

Tabela sadržaja

izrada backlinkova

Šta uključuje naša usluga

Analiza trenutne situacije

Detaljna procena vašeg sajta i postojeće backlink strukture kako bismo identifikovali potencijalne prilike i oblasti za poboljšanje.

Istraživanje i strategija

Pronalazak najrelevantnijih i najuticajnijih sajtova u vašoj industriji za postavljanje backlinkova. Kreiranje prilagođene strategije koja se usklađuje sa vašim poslovnim ciljevima.

Kreiranje sadržaja

Pisanje visokokvalitetnog i informativnog sadržaja koji prirodno uključuje backlinkove ka vašem sajtu. Sadržaj može uključivati blog postove, članke, infografike i druge formate.

Kontaktiranje i pregovori

Stupanje u kontakt sa vlasnicima relevantnih sajtova, pregovaranje o postavljanju backlinkova i osiguravanje njihove objave.

Praćenje i izveštavanje

Redovno praćenje performansi postavljenih backlinkova i pružanje detaljnih izveštaja o njihovom uticaju na vaš sajt i SEO rezultate.

Prednosti naših backlinkova

Povećanje saobraćaja

Kvalitetni backlinkovi privlače više posetilaca ka vašem sajtu.

Bolja vidljivost na pretraživačima

Backlinkovi poboljšavaju rangiranje vašeg sajta na pretraživačima, što dovodi do veće vidljivosti i prepoznatljivosti.

Autoritet i kredibilitet

Veze sa renomiranim i relevantnim sajtovima jačaju kredibilitet vašeg brenda.

Kako funkcioniše naša usluga izrade backlinkova

Naša usluga izrade backlinkova počinje detaljnom analizom trenutne situacije vašeg sajta. Koristimo napredne alate za analizu kako bismo identifikovali postojeće backlinkove, procenili njihovu kvalitetu i otkrili potencijalne prilike za poboljšanje. Na osnovu ovih informacija, kreiramo prilagođenu strategiju koja je dizajnirana da poboljša vaš SEO i poveća saobraćaj ka vašem sajtu.

Istraživanje i strategija

Istraživanje je ključni deo naše usluge izrade backlinkova. Pronalazimo najrelevantnije i najuticajnije sajtove u vašoj industriji kako bismo osigurali da backlinkovi koje kreiramo budu visokog kvaliteta i relevantni za vaš sadržaj. Naša strategija uključuje identifikaciju sajtova koji imaju visok autoritet i koji su relevantni za vašu industriju. Takođe, uzimamo u obzir vaše poslovne ciljeve kako bismo osigurali da naši napori budu u skladu sa vašim očekivanjima.

Kreiranje sadržaja

Sadržaj je kralj kada je u pitanju SEO, a kvalitetan sadržaj je ključ za kreiranje uspešnih backlinkova. Naš tim stručnjaka za sadržaj piše visokokvalitetne blog postove, članke, infografike i druge formate koji prirodno uključuju backlinkove ka vašem sajtu. Sav sadržaj je optimizovan za pretraživače i dizajniran da privuče i zadrži pažnju vaše ciljne publike.

Kontaktiranje i pregovori

Jedan od najizazovnijih aspekata izrade backlinkova je kontaktiranje i pregovaranje sa vlasnicima sajtova. Naš tim koristi efikasne tehnike pregovaranja kako bi osigurao postavljanje backlinkova na visokokvalitetnim sajtovima. Stupamo u kontakt sa vlasnicima sajtova, predstavljamo vrednost vašeg sadržaja i dogovaramo se o postavljanju backlinkova.

Praćenje i izveštavanje

Jednom kada su backlinkovi postavljeni, naš posao nije završen. Redovno pratimo performanse backlinkova kako bismo osigurali da donose željene rezultate. Koristimo napredne alate za praćenje kako bismo analizirali uticaj backlinkova na rangiranje vašeg sajta i organski saobraćaj. Takođe, pružamo detaljne izveštaje koji vam omogućavaju da pratite napredak i vidite konkretne rezultate naših napora.

Zašto odabrati našu uslugu izrade backlinkova

Iskustvo i stručnost

Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u izradi backlinkova i duboko razumevanje SEO strategija. Radili smo sa brojnim klijentima iz različitih industrija i postigli značajne rezultate.

Prilagođene strategije

Svaki klijent je jedinstven, i zato kreiramo prilagođene strategije koje su dizajnirane da zadovolje specifične potrebe i ciljeve vašeg poslovanja.

Transparentnost i komunikacija

Verujemo u transparentnost i redovnu komunikaciju sa našim klijentima. Pružamo detaljne izveštaje i redovno vas obaveštavamo o napretku naših aktivnosti.

Rezultati

Naša usluga izrade backlinkova dokazano donosi rezultate. Pomažemo vam da poboljšate rangiranje vašeg sajta, povećate organski saobraćaj i izgradite snažno online prisustvo.

Kreiranje backlinkova je složen i kontinuiran proces, ali sa našim stručnim timom i dokazanim strategijama, možete biti sigurni da ćete postići najbolje rezultate. Kontaktirajte nas danas i započnite sa izgradnjom snažnog online prisustva koje će privući više posetilaca i povećati vaš poslovni uspeh.

Cenovnik izrade klasičnih backlinkova

10.000

Dofollow-Nofollow backlinkova
5
  • Poslatih na indexovanje
  • Vi birate ključne reči
  • Vi birate zemlje linkova
Popular

50.000

Dofollow-Nofollow backlinkova
20
  • Poslatih na indexovanje
  • Vi birate ključne reči
  • Vi birate zemlje linkova
Popular

100.000

Dofollow-Nofollow backlinkova
40
  • Poslatih na indexovanje
  • Vi birate ključne reči
  • Vi birate zemlje linkova
Popular

Podelite na društvenim mrežama tako nam pomažete u daljem rastu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
VK