Šta Radimo

Naše Usluge

Dobrodošli u Pratigram, vašu pouzdanu agenciju za digitalni marketing. Naša misija je da vam pomognemo da izgradite prisustvo na mreži i postignete poslovne ciljeve kroz inovativne marketinške strategije i savremene tehnologije. Svakom uplatom pomažete socijalno ugroženim porodicama!

Instagram Pratioci

Pratioci, Lajkovi, Komentari, i Pregledi: Povećajte prisustvo na Instagramu uz naše usluge koje povećavaju broj pratilaca, lajkova, komentara i pregleda. Verifikacija Profila: Pomažemo vam da dobijete plavu značku verifikacije na Instagramu.

Više

Izrada Sajtova i Prodavnica

Izrada web sajtova obuhvata dizajn i razvoj modernih, responzivnih sajtova prilagođenih vašim potrebama. Fokusiramo se na SEO optimizaciju kako bi vaš sajt bio lako pronađen na pretraživačima i pružamo odlično korisničko iskustvo (UX) sa intuitivnim i jednostavnim interfejsom. Naš cilj je kreiranje funkcionalnih i estetski privlačnih sajtova koji podržavaju rast vašeg poslovanja.

Više

Seo Optimizacija

Naša usluga SEO optimizacije uključuje analizu ključnih reči, optimizaciju sadržaja i strukture sajta, tehničku optimizaciju za brzinu i performanse, izgradnju povratnih linkova, i redovno praćenje sa detaljnim izveštajima. Cilj nam je povećanje vidljivosti vašeg sajta, privlačenje više posetilaca i poboljšanje konverzija.

Više

Instagram i Facebook Reklamiranje

Kreiranje i upravljanje ciljanim reklamnim kampanjama na Instagramu radi povećanja angažmana, pratilaca i vidljivosti vašeg brenda. Analiziramo tržište, kreiramo atraktivan vizuelni sadržaj i koristimo relevantne hashtagove da privučemo pravu publiku. Redovni izveštaji i analize performansi omogućavaju praćenje uspeha kampanja. Cilj je povećanje prisustva na Instagramu i podsticanje rasta vašeg poslovanja.

Više

Youtube Pregledi

Povećajte broj pregleda na YouTube kanalu kroz ciljane promotivne kampanje. Fokusiramo se na plasman vaših videa prema relevantnoj publici i korišćenje različitih strategija za povećanje pregleda i angažmana. Redovno pratimo performanse vaših videa i pružamo izveštaje, omogućavajući vam da vidite rezultate i rast publike. Cilj je povećanje vidljivosti vašeg kanala i jačanje vašeg prisustva na YouTube platformi.

Više

Google reklamiranje

Postignite veći domet i povećajte konverzije kroz ciljane Google reklamne kampanje. Upravljamo vašim PPC (plaćanje po kliku) kampanjama, optimizujemo oglase za relevantne ključne reči i pratimo performanse kako bismo osigurali maksimalnu učinkovitost. Redovno izveštavamo o rezultatima, omogućavajući vam da pratite uspeh kampanja i ostvarite poslovne ciljeve. Cilj je povećanje vidljivosti vašeg brenda i ostvarivanje većeg povrata na investiciju.

Više

Email Marketing

Ostvarite veći angažman i konverzije kroz efikasne email kampanje. Kreiramo i upravljamo personalizovanim email marketing kampanjama koje ciljno dosežu vašu publiku. Fokusiramo se na privlačne naslove, relevantan sadržaj i optimizovanu dostavu kako bismo povećali otvaranje i klikove. Redovno pratimo rezultate i pružamo detaljne izveštaje o performansama kampanja, omogućavajući vam da pratite uspeh i prilagodite strategiju za najbolje rezultate. Cilj je jačanje odnosa sa vašim klijentima i povećanje prodaje.

Više

Tik Tok Usluge

Povećajte broj pratilaca, lajkova i pregleda na TikToku kupovinom naših paketa. Naša usluga omogućava brzo i efikasno povećanje vidljivosti i angažmana vašeg profila. Nudimo garanciju za brze rezultate, bez potrebe za dodatnom promocijom ili naporima s vaše strane. Uz naše pakete, vaš TikTok profil će doživeti značajan rast, privlačeći veću publiku i povećavajući interakcije. Iskoristite ovu priliku da brzo postignete popularnost na jednoj od najbrže rastućih društvenih platformi.

Više

Izrada Backlinkova

Izgradnja backlinkova je ključna za povećanje autoriteta vašeg sajta i poboljšanje pozicije na pretraživačima. Naša usluga uključuje strategije za sticanje visokokvalitetnih povratnih linkova sa relevantnih i autoritativnih sajtova. Koristimo prirodne metode kako bismo osigurali trajne rezultate i povećali vaš organski saobraćaj. Bezbednost vašeg sajta je naš prioritet, tako da sve naše tehnike prate najbolje prakse industrije. Nudimo redovne izveštaje o napretku kako biste mogli da pratite poboljšanje pozicije vašeg sajta.

Više

Pratioci, lajkovi za Facebook

Povećajte broj pratilaca i lajkova na vašoj Facebook stranici uz naše ciljane pakete. Naša usluga omogućava vam brzo i jednostavno povećanje prisutnosti i angažmana na Facebooku. Kupovinom naših paketa, vaša stranica će privući više pratilaca, što će povećati interakciju i vidljivost vašeg sadržaja. Nudimo garanciju za brze rezultate, čime vam pomažemo da brzo postignete željene ciljeve bez dodatnih napora. Vaša popularnost na Facebooku može značajno porasti zahvaljujući našim uslugama.

Više

Konsultacije za Reklamiranje

Nudimo stručne konsultacije za reklamiranje na Facebooku, Instagramu i Googleu. Pomažemo vam da razvijete efikasne strategije oglašavanja prilagođene vašim poslovnim ciljevima. Bilo da želite povećati prisutnost na društvenim mrežama ili optimizovati svoje Google Ads kampanje, naše konsultacije će vam pružiti konkretne savete i taktike za postizanje najboljih rezultata. Sa dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketing

Više

Zaštita Web Sajtova od Hakovanja i Spama

Održavajte sigurnost vašeg sajta sa sveobuhvatnim merama zaštite. Naša usluga uključuje redovno ažuriranje softvera, implementaciju SSL sertifikata za šifrovanje podataka i pravljenje sigurnosnih kopija. Kontinuirano pratimo i analiziramo vaš sajt kako bismo otkrili i blokirali pretnje, osiguravajući maksimalnu zaštitu od hakovanja i spama. Naš stručni tim brine o vašem online prisustvu kako biste se mogli fokusirati na svoje poslovanje bez brige o sigurnosti.

Više

Oglašavanje na Internet Radio stanicama

Za efikasno oglašavanje na radio stanicama, nudimo vam mogućnost da doprete do široke publike i promovišete vašu poruku na atraktivan i zvučan način. Naša radio mreža obuhvata različite popularne radio stanice koje imaju veliki domet i slušanost.

Više

TikTok Reklamiranje Uskoro

TikTok Reklamiranje Uskoro

Uskoro SMS Marketing

Uskoro SMS Marketing

Spotify Usluge

Sada mozete kupiti preglede i pratioce kod nas po povoljnim cenama.

Više
image
image
image
image