Poboljšajte svoju online prisutnost uz naše konsultacije za digitalni marketing

Konsultacije za digitalni marketing

Tabela sadržaja

Naše konsultacije za digitalni marketing su tu da vam pruže stručno vođstvo i podršku u postizanju uspeha u digitalnoj sferi. Bez obzira na to da li ste mala/srednja firma, preduzetnik, potrudiću se da svima izađem u susret i pomognem vam da razumete Google ads, Facebook ads Manager, Instagram reklamiranje preko same aplikacije, SEO Optimizaciju osnovnu i naprednu, analiza landinga page, Twitter reklamiranje i sve ostalo što je bitno za online prisutnost, i tu sam naravno da odgovorim na sva vaša pitanja koja vam možda deluju zastrašujuće i pomognem vam da unapredite svoje znanje, veštine i poboljšate reklamiranje na internetu.

Naš pristup konsultacijama za digitalni marketing je personalizovan i prilagođen vašim potrebama. Prvo ćemo analizirati vašu trenutnu marketinšku strategiju, online prisustvo i ciljeve. Zatim ćemo vam pružiti sveobuhvatan pregled i procenu vašeg digitalnog marketinga, identifikovati ključne oblasti za poboljšanje i predložiti efikasne strategije za postizanje rezultata.

Pružaću vam smernice i savete u vezi sa različitim aspektima digitalnog marketinga, uključujući:

  1. Izrada digitalne strategije: Pomagaćemo vam u kreiranju jasne i efektivne digitalne strategije koja će odgovarati vašim ciljevima. Razmotrićemo vašu ciljnu publiku, konkurenciju, kanale komunikacije i definisati taktike koje će vam pomoći da postignete uspeh.

  2. Optimizacija veb stranica (SEO): Pružićemo vam smernice za optimizaciju vaše veb stranice kako biste poboljšali vidljivost u pretraživačima i privukli više organskog saobraćaja. Savetovaćemo vas o ključnim rečima, meta opisima, naslovima stranica i tehničkim elementima optimizacije.

  3. Upravljanje društvenim medijima: Pomoći ćemo vam u izgradnji snažne prisutnosti na društvenim medijima. Prilagodićemo strategiju za društvene medije vašoj ciljnoj grupi, pružiti smernice za stvaranje relevantnog i privlačnog sadržaja, upravljanje kampanjama i analiziranje rezultata.

  4. PPC oglašavanje: Savetovaćemo vas o strategijama plaćenog oglašavanja kako biste postigli bolje rezultate kroz kanale poput Google Ads, Facebook Ads ili drugih platformi. Pomoći ćemo vam u odabiru pravih ključnih reči, ciljanju publike, kreiranju privlačnih oglasa i praćenju konverzija.

  5. Analiza rezultata: Pružićemo vam smernice za praćenje i analizu rezultata vaših marketinških kampanja. Ovo će vam pomoći da razumete efikasnost vaših marketin

Cena po času

60 minuta

Pre časa
20
  • Preko Telefona i uređaja za daljinsko upravljanje
  • Pre časa dostavite ukratko šta vas muči na Whatsapp ili Viber
  • Zajedno korak po korak prolazimo ono što vam pravi problem

Podelite na društvenim mrežama tako nam pomažete u daljem rastu

Facebook
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
VK