Trejdovao sam na berzi sa Kapital.rs (NE NASEDAJTE)

Pozove vas njihov agent sa pričom da ste uložili 400$ u akcije moderne zaradili bi ste 800$ za 1 dan, onda kada vi uložite novac posle 2 nedelje vas pozove mentor sa pričom da je zauzet bio (Sandra Sudarski). U među vremenu vi se igrate na demo racun, oni vas nazovu i ubede da je pravo vreme za trgovanje jer treba da iskoristite povoljno tržiste u vašu korist. I ako niste spremni za trgovanje na realnom racunu oni vas ubede, i tu počinje njihov profit 0.60$ za otvoren trejd na zlato ako je trejd otvoren 24h onda uzimaju proviziju od 1$ dnevno. Njihove analize skoro pa nikad ne idu u korist klijenta. I onda kada želite da odustanete od bacanje para na vreme nazove vas “Mentor” i kreće ubeđivanje kako vi ne znate da trejdujete kako njihov klijent hirurg uložio 50k eura i kako profitira nekad 5k nekad 10k eura, kako vi trebate da uložite još više, a sto je najbolje dobijete 100% bonusa koji stoji kao bonus a uopste se ne odključava, pa vas onda ubeđuju kako se bonus otvara kada vi pređete određeni broj pipova, samo da ne bi povukli svoj novac kada njima ne odgovara. I na kraju kada vas ubede da postoje mogućnosti zarade jer je u americi stopa inflacije 5.5% najveca u zadnjih 15 godina kako ce zlato da dostigne cenu od 2000 i ponude vam nedeljne analize koje ni ne odu u profit ni 0.30$. I onda kada potrosite sav novac i ostane vam nesto sitno oni prestanu da vas zovu i prestanu sa salju emailove. Tako da zaključak je sa ovom firmom NE ULAZITE NOVAC

Istraživanje KapitalRS-a i njihovog brokera ForTrade

Screenshot 3

Odma na početku kada vam stigne email obaveste vas da njihovi 74% klijenta gube profit kod njih, tako da ne možete reći da niste upozoreni.

Istraživanjem ForTrade, nude alfilate link svima koji žele da budu partneri sa njima, a nije teško dobiti alfilate link od njih.
U bilo kom obliku trejdovanja oni imaju dobit, na svaki otvoreni trejd, na zaradu ili gubitak oni opet prave profit.

90% mojih trejdova nikada nije otišlo u profit ni 0.10$, sa njihovim analizama.

Zaključak

Nikako nemojte na njihove slatke reči i njihovu psihologiju koju unapređuju razogovorom sa raznim klijentima i pričom kako možete zaraditi više ukoliko uložite više.