Kako kupiti instagram pratioce?

Kako Kupiti Instagram pratice?

Poželjno je imati više od 5k pratioca na instagramu, gde je u današnjem svetu najbitniji broj pratioca.
Prvo kada neko pogleda vaš profil prvo šta primećuje su pratioci, sledeće šta gleda to je koliko lajkova ima na objavama.
Tu vam veliku ulogu igra psihologija brojeva.

Pratioce mogu kupiti svi koji to žele, na primer za start up profile, one koji žele da u sto kraćem roku dobiju sto više pratioca zato pružam usluge pratioca i lajkova, najpouzdaniji servis za pratioce i lajkove cenovnik možete videti klikom ovde. Gde imam brojne zadovoljne klijente, i svakog meseca AKCIJE i popuste na svoje usluge.

Na internetu postoje neki broj ljudi koji se bave prevarama oko instagram pratioca tako da pripazite, jedan od primera: „U ponudi ima domaće pratioce, objasni kako se dostavljaju i kada mu uplatite novac više vam se ne javlja, blokira na sve društvene mreže ili bilo gde je sa vama ostvario kontakt.“

Na mom web sajtu, možete kupiti pratioce, cene pratioca možete videti klikom ovde. sa garancijom od 70 dana, posle garancije ostaju 90%, dostava zavisi od količine od 5-30 minuta traje dostava, uz bilo koji paket pratioca dobijate gratis lajkove.
Očekujte akcije svakih 1-2 meseca, upišite moj broj telefona +381638900389 da bi dobijali najnovije informacije o akcijama i ponudama.