Trejdovao sam i opet trejdujem sa Kapital.rs Postali su bolji!

Pozove vas njihov agent sa pričom da ste uložili 400$ u akcije moderne zaradili bi ste 800$ za 1 dan, onda kada vi uložite novac posle 2 nedelje vas pozove mentor sa pričom da je zauzet bio. U među vremenu vi se igrate na demo racun, oni vas nazovu i ubede da je pravo vreme za trgovanje jer treba da iskoristite povoljno tržiste u vašu korist. I ako niste spremni za trgovanje na realnom računu oni vas ubede, i tu počinje njihov profit 0.60$ za otvoren trejd na zlato ako je trejd otvoren 24h onda uzimaju proviziju od 1$ dnevno zavisno koliko imate na računu nekada i više jer su gladni.

Njihove analize skoro pa nikad ne idu u korist klijenta.

I onda kada želite da odustanete od bacanje para na vreme nazove vas „Mentor“ i kreće ubeđivanje kako vi ne znate da trejdujete kako njihov klijent hirurg uložio 50k eura i kako profitira nekad 5k nekad 10k eura, kako vi trebate da uložite još više, a što je najbolje dobijete 100% bonusa koji stoji kao bonus a uopšte se ne odključava, pa vas onda ubeđuju kako se bonus otvara kada vi pređete određeni broj pipova, samo da ne bi povukli svoj novac kada njima ne odgovara. 

I na kraju kada vas ubede da postoje mogućnosti zarade jer je u americi stopa inflacije 5.5% najveća u zadnjih 15 godina kako će zlato da dostigne cenu od 2000 i ponude vam nedeljne analize koje ni ne odu u profit ni 0.30$ već samo služe kao izgovor da bi vi spržili novac na računu. 

I onda kada potrošite sav novac i ostane vam nešto sitno oni prestanu da vas zovu i prestanu sa šalju emailove. Tako da zaključak je sa ovom firmom NE ULAŽITE NOVAC

Posle godinu dana napisanog bloga na web sajtu javlja se mentor sa porukom da će da me prijavi ukoliko ne obrišem blog i opet kreće priča sa time da ja ne znam da trgujem. Imate dole komentar od dotične osobe!

Ovo nisam napisao tada ali sada ću.

Kada sam kopirao trejdove raznih drugih kanala koji prave signale po kojima trejdujemo tu sam počeo da dobijam od 0.10$ do 1.50$ na najmanjem mogućem trejdu i sa podnošljivim SL-om.
Isti taj mentor me je pozvao i reko da ja ne znam šta radim, da zatvaram trejdove kada ne treba, kako se to tako ne radi, i da trebam da pratim njihove signale ako hoću da zaradim.

Shvatio sam ovo ozbiljno od strane mentora i otvorio na njihovu želju nedeljni trejd na zlato koje je posle toga spržilo nalog, i kada više nisam imao novca na računu oni su prestali da zovu.

A u među vremenu sam pokušao da povućem novac 60$ da vidim uopšte da li je moguće, vido sam da nije i kada su vidli da želim da povučem novac odma su me nazvali i opet kreće prica kako nista ne znam i da treba njih da slušam i da trebam da uložim minimum 5000 eura kako bi mogo više pozicija da otvaram da bi trgovao.
Naravno sa namerom da me navuču i dobiju veći bonus na moju uplatu i moje trejdove što sam odbio jer ranije nisam mogo da povučem svoj željeni novac. Da do ove situacije sa povlačenjem novca nije bilo možda bi uložio još, ovako mi ne pada na pamet.

Što predlažem svima da izbegavaju ovu kockarsku šemu.

Istraživanje KapitalRS-a i njihovog brokera ForTrade

fortrade

Odma na početku kada vam stigne email obaveste vas da njihovi 74% klijenta gube profit kod njih, tako da ne možete reći da niste upozoreni.

Istraživanjem ForTrade, nude alfilate link svima koji žele da budu partneri sa njima, a nije teško dobiti alfilate link od njih.
U bilo kom obliku trejdovanja oni imaju dobit, na svaki otvoreni trejd, na zaradu ili gubitak oni opet prave profit.

95% mojih trejdova nikada nije otišlo u profit ni 0.10$, sa njihovim analizama.

Zaključak

Nikako nemojte na njihove slatke reči i njihovu psihologiju koju unapređuju razogovorom sa raznim klijentima i pričom kako možete zaraditi više ukoliko uložite više.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]