izrada backlinkova

Backlinkovi

Odnosi se na stvaranje kvalitetnih i relevantnih linkova koji vode nazad na vašu web stranicu. Backlinkovi su jedan od najvažnijih stvari za rangiranje vaše web stranice na pretraživačima poput Google-a. Kako bi se vaša web stranica rangirala što više na pretraživačima, potrebno je imati kvalitetne backlinkove koji će povećati vašu autoritetnost i vidljivost na mreži.

Naša usluga izrade backlinkova osigurava da dobijete samo najbolje backlinkove koji su relevantni za vašu web stranicu. Naši stručnjaci za SEO analiziraju vašu web stranicu i ciljaju ključne reči koje će povećati vašu vidljivost i doneti veći promet na vašu web stranicu. Koristimo samo metode koje su u skladu s pravilima pretraživača, a to znači da ne koristimo neetičke ili zabranjene taktike koje bi mogle naštetiti vašoj web stranici.

Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u izradi kvalitetnih backlinkova za razne vrste web stranica. Naši stručnjaci koriste različite tehnike za stvaranje backlinkova, uključujući guest posting, broken link building, infografike, članke, i još mnogo toga. Sve tehnike koje koristimo usmerene su na stvaranje prirodnih, relevantnih i kvalitetnih backlinkova za vašu web stranicu.

Nakon što naš tim završi s izradom backlinkova, poslaćemo vam detaljan izveštaj o svim backlinkovima koje smo stvorili za vašu web stranicu. Osim toga, pratićemo i analizirati učinak backlinkova na vašu web stranicu, kako bismo bili sigurni da ste dobili najbolje moguće rezultate.

Uz našu uslugu izrade backlinkova, možete biti sigurni da će vaša web stranica dobiti kvalitetne backlinkove koji će poboljšati njenu autoritetnost i vidljivost na mreži, a samim tim i povećati vaš saobraćaj.

Izrada backlinkova za bolje Pozicioniranje na Google

Izrada backlinkova DoFollow, nofollow, blog, forum, koji ce vam pomoci da se bolje rangirate na Google po kljucnim recima.
Uskoro u ponudi bice i backlinkovi „social share“ koji imaju veliku ulogu u rangiranju vaseg web sajta na Google, i time dobijate Domain autority, Domain rating, i tako dobijete vece poverenje googla i vecu sansu da se vas sajt rangira bolje od konkurencije po kljucnim recima.

Backlinkovi pratigram

Primer backlinkova

Primer Backlinkova koje imam na mom web sajtu i svakog dana se povecava broj backlinkova, raste Domain Rating, pozicija na Google je bolja i povecava se saobracaj

Kada je novi web sajt Domain Rating je 0, najveci broj je 100. Kako se povecava Domain Rating i Domain Autority sticete vise poverenja pretrazivaca i vas web sajt se pozicionira bolje na google kada objavite nove strane web sajta ili novi blog

10.000

Dofollow-Nofollow backlinkova
5
  • Poslatih na indexovanje
  • Vi birate ključne reči
  • Vi birate zemlje linkova
Popular

50.000

Dofollow-Nofollow backlinkova
20
  • Poslatih na indexovanje
  • Vi birate ključne reči
  • Vi birate zemlje linkova
Popular

100.000

Dofollow-Nofollow backlinkova
40
  • Poslatih na indexovanje
  • Vi birate ključne reči
  • Vi birate zemlje linkova
Popular

Podelite na društvenim mrežama tako nam pomažete u daljem rastu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
VK