Kangaroo Treasure pasivna zarada na internetu

Šta je Kangaroo Treasure

Kangaroo Treasure sarađuje sa velikim web sajtovima za online prodaju kao što je Alibaba, Aliexpres, Amazon itd…
Kako vi popunjavate porudžbine, tako automatski njihova platforma ostavlja komentare, ocenu gde ste vi placeni 0.1% provizije kada završite taj zadatak, sve zavisi od nivoa na kome ste na primer imate na računu 2000 dinara, onda vam 0.1% bude 2 dinara a na tom novou od 2000 dinara imate 17 zadataka, kako se vas novac povečava i izvršite 1 zadatak, već na drugom imate 2.02, uglavnom kako se povecava vaš iznos na sajtu tako se i računaju vasih 0.1%.

Kako funkcioniše Kangaroo Treasure

Na sajtu klikcem i popunjavam porudžbine već 2 meseca do kog zaključka sam došao kako oni funkcionšu.
Za neke poslove sto se tice seo optimizacije i optimizacije proizvoda da bi proizvod bio više vidljiv da bi se bolje pozicionirao tu su potrebne aktivne ip adrese pravih ljudi koji svakog dana pretražuju nešto na internetu. ( da ne bi smatrali da se radi o botovima )

Na primer ja imam proizvod koji hoću da izvučem pri vrhu kada se odkuca neka ključna reč na primer led sijalice, ja se čujem sa njihovom agencijom i oni mi naprave ponudu za svaki klik, porudžbinu i ocenu proizvoda da naplate 0.40$ a mi na prvom nivou dobijemo 2+ dinara tako da je u tome jedna od mogućnosti njihovih zarada.

Druga mogućnost njihove zarade je:
Kada se uplati novac za izvršavanje zadataka na sajtu oni koriste taj novac za kupovinu nekretnina ili investiranja u građevinarstvo i izgradnju zgrada a vaš novac je uvek dostupan i možete da povučete ( ovako radi i Grave osiguranje )

Šta vi dobijate sa Kangaroo Treasure

Moja preporuka je da se krene sa 2000 dinara ili Lv1 gde dobijate 0.1% svakim klikom na izvrši porudžbinu.
Imate svoj link sa kojim pozivate ljude da se priključe sajtu gde vi dobijate svakog dana procenat od njihovih porudžbina i članova koje oni pozovu.

I za svakog novog ko se prijavi dobija 200 dinara bonusa i vi koji ste ga pozvali dobijate nagradu od 200 dinara.

Pored svega ovoga još imate na telegramu dobijate po meni kao provera aktivnosti 2 telegram grupe gde unosite poruke sa vasim korisnickim imenom i dobijate 10-200 dinara sve zavisi kako kada odluče da nagrade aktivnost i pisanjem u telegram grupi

Svakako je dobra stvar jer vam treba 3 minuta da završite 17 zadataka a ja na 2000 dinara mesečno zaradim još 2000 i svakog meseca povučem i ostavim 2000 da opet odrađujem zadatke. 

Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu pasivne zarade možete se informisati i priključiti klikom ovde.

200 dinara poklona svakom ko se prijavi na Kangaroo Treasure

Kangaroo Treasure svim novim članovima daje 200 dinara za prijavu na sajtu. 
Kako dobiti 200 dinara i početi sa izvršavanjem zadataka na sajtu:

Kada se logujete na Kangaroo Treasure idete sledeće:
3 Crtice u levom uglu pa opcija Primite Nagrade i prezumite 200 dinara za pocetak porudžbina.
Onda možete početi izvršavanje zadataka i biti plaćeni. Vratite se na početni ekran i idete Usklađivanje naloga, onda Poručite odmah.

U nastavku slike korak po korak.

Za sve nove ili stare članove Kangaroo Treasure VAŽNO OBAVEŠTENJE

Sve nove ili stare članove Kangaroo Treasure pozivamo u našu grupu gde dobijate instrukcije za dnevne zadatke koji se kreću od 10 do 200 dinara. Potrebno je da imate Telegram aplikaciju instaliranu i kliknite ovde da bi ste se pridružili našoj grupi.

Ukoliko imate neko pitanje ili vam je potrebna pomoć kontaktirajte me na Whatsapp